Thursday, January 22, 2009

Salam utk Pengunjung

Salam kepada pengunjung blog ini,

Sedikit masa lagi aku (Zehann ur Rakhie) akan menguruskan blog ini sendiri. Maka dapatlah aku berkongsi apa-apa yang berkaitan terus kepada teman2 semua.

Terimakasih.

4 comments:

StellaSakuragi said...

wow, the man himself... tahniah!!!

Rose Harissa said...

tak sabar tgk batik zehann kat sini.

zehann... lu rock aa bro! seluar koyak lutut! haha

lela said...

Ni yang best ni...:)

Zehann ur Rakhie said...

kalian bertiga..TQ. Semangat itu datang dari kalian juga.

che Rose..dulu je seluar koyak, sekarang tak daah.

Selamat Datang

Selamat Datang ke blog Zehann ur Rakhie.

Memperkatakan / membincangkan mengenai segala yang berkaitan dengan karya, dan kegiatan serta aktiviti terkini beliau dari masa ke semasa.

Sepatah dua kata dari Zehann ur Rakhie :-

Pertama saya ingin mengucapkan terima kasih dan setinggi penghargaan kepada sekalian peminat dan pembaca karya saya. Terima kasih kepada Tuan Halim yang membenarkan saya berkongsi ilham dan kisah dan mungkin kepada lebih ramai lagi. Penghargaan saya juga kepada penulis-penulis blog yang pernah membuat ulasan-ulasan terhadap karya saya terutama kepada sdr Fadz, Khar, Rose Harissa, Stella Sakuragi, Qunia,Knew rule dll. Terima kasih kepada pengendali blog ini, sdr saya - Sirna Salam kerna membantu menjayakan blog ini dengan sokongan rakan-rakan penulis.

Sekian Terimakasih,

Zehann ur Rakhie.

Terima kasih kepada peminat dan para pemgunjung laman blog ini dan berharap akan mendapat sokongan. Secara peribadi, saya amat berharap agar karya beliau terutama R.A.A.H dapat di terbitkan dengan lebih banyak dan mungkin akan diterjemahkan ke bahasa Inggeris secepat mungkin agar ianya dapat dikongsi oleh seluruh pembaca dimana sahaja lebih-lebih lagi yang sentiasa mengikuti kisah-kisah Vampire dan cerita seram/epik.

sekian,

Sirna Salam