Monday, December 15, 2008

STOK NOVEL Zehann ur Rakhie

Untuk pengetahuan semua pengunjung dan pembaca, saya dengan sukacitanya ingin memaklumkan bahawa saya masih mempunyai stok novel Zehann :-

Gapura
RAAH I - Kelahiran Mufrad.
RAAH II - Vamprha.


Kepada seseiapa yang berminat untuk mendapatkannya dan sukar utk mendapatkannya di kedai boleh membuat pesanan melalui email kepada saya dahulu.

Semua pesanan novel tersebut akan ditandatangani sendiri oleh saudara Zehann.


Sekian,

Sirna Salam

25 comments:

qunia said...

Salam,
Ada tandatangan dari Zehann?
Oh.. saya berminat.
Nak mintak la email.

Sirna Salam said...

rajagilapuaka7@yahoo.com

silencez said...

salam..

err.. saya dah hantar email :D

ZuR said...

Qunia, Silencez - Terimakasih. nanti aku uruskan ngan Salam. Jika ada apa-apa nak ditanyakan atau diperkatakan terus ngan aku ni, silalah email : alrakhie@gmail.com

Terimakasih skali lagi.

Sayanghasni @ Yus said...

boleh tahu berapa harga setiap buku tu. novel vamphar ni cerita seram ker? atau cerita cam filem interview with the vampire? ada berapa novel2 karya zehan nie?

myheart... said...

ada lagi tak dua buku tuh...

Sirna Salam said...

ada cik myheart....

kalau berminat sila buat pesanan melalui email saya yang sy bg kat atas tu....

myheart... said...

check email...

stellaSakuragi said...

wow..saya dah lama surf cari maklumat pasal zehann, akhirnya... (menitik air mata nieh...) ada sebuah blog untuk peminat2 zehann.. selama ni saya cuma bersandarkan forum cari jer..

ada lagi Raah I? pergh.. saya g ke publisher pun takde dah.. nak beli satu lagi supaya kondisi yg pertama tak parah sangat.. huhuhu...tp masa ssaya g Pekan Ilmu, boss sana kata nak print lg.. yiehaaa...

wow, saya jd tak keruan laa lps jumpa blog ni.. excited overdose jdnya..

err..boleh tak saya bgtau blog ni kat Cari Forum? tq...

fadz said...

gambar2 grafik di sebelah kiri tu sangat cantik! Mmg perlu dilihat oleh semua peminat RAAH!

Anonymous said...

yusnita_csting@yahoo.com
bagi harga setiap buku tu. nak order.
tq

Sirna Salam said...

bagi sesiapa yg nak order buku2 zehann, sila membuat pesanan melalui email...

harga setiap buku Rm 25 ( termasuk kos penghantaran)

pada stella,...sdri boleh berbuat demikian.

tq.

Kalamtimur said...

Salam Maal Hijrah 1430.
Alhamdulillah, 3 buah novel yang dipesan telah selamat tiba pagi kelmarin. Terima kasih, ada tandatangan Zehann ur Rakhie.

ZuR said...

Terimakasih kembali sdr Kalamtimur.

Sirna Salam said...

oh? dah sampai ya kalamtimur? Alhamdulillah....

Najwa said...

salam...
saya br dapat novel RAAH...
x sabo nak membacanya..
tQ...
Rase2 berminat nk beli Garuda & RAAH II...
Ada stok lg ke?

ZuR said...

Salam kembali sdri Najwa dan terimakasih,

stok novel Gapura dan RAAH II - Vamprha masih ada. silalah buat pesanan. TQ.

Da One AszOne said...

saya nak!!!!!!!!!!!!!

Zehann ur Rakhie said...

Da One aszOne -

sila email saya nanti utk tempahan rasmi - alrakhie@gmail.com

TQ.

Zehann ur Rakhie said...

Da One aszOne -

sila email saya nanti utk tempahan rasmi - alrakhie@gmail.com

TQ.

Anonymous said...

Good Day! Garrett Davila . payday loans

hana said...

saya nak....bole reply kat emel 'hana_atirah81@yahoo.com'

Ruziyana Kamaruden said...

Salam....nak tanya...masih ade stock tuk gapura & RAAH 1?

Please reply @ ruzi7625@gmail.com

comic gurlz said...

sy dah email..tlong blas kat email noraishah_eca@yahoo.com

Anonymous said...

salam...masih ada stok buku RAAH ??? berminat tapi buku tu dah tiada di pasaran

Selamat Datang

Selamat Datang ke blog Zehann ur Rakhie.

Memperkatakan / membincangkan mengenai segala yang berkaitan dengan karya, dan kegiatan serta aktiviti terkini beliau dari masa ke semasa.

Sepatah dua kata dari Zehann ur Rakhie :-

Pertama saya ingin mengucapkan terima kasih dan setinggi penghargaan kepada sekalian peminat dan pembaca karya saya. Terima kasih kepada Tuan Halim yang membenarkan saya berkongsi ilham dan kisah dan mungkin kepada lebih ramai lagi. Penghargaan saya juga kepada penulis-penulis blog yang pernah membuat ulasan-ulasan terhadap karya saya terutama kepada sdr Fadz, Khar, Rose Harissa, Stella Sakuragi, Qunia,Knew rule dll. Terima kasih kepada pengendali blog ini, sdr saya - Sirna Salam kerna membantu menjayakan blog ini dengan sokongan rakan-rakan penulis.

Sekian Terimakasih,

Zehann ur Rakhie.

Terima kasih kepada peminat dan para pemgunjung laman blog ini dan berharap akan mendapat sokongan. Secara peribadi, saya amat berharap agar karya beliau terutama R.A.A.H dapat di terbitkan dengan lebih banyak dan mungkin akan diterjemahkan ke bahasa Inggeris secepat mungkin agar ianya dapat dikongsi oleh seluruh pembaca dimana sahaja lebih-lebih lagi yang sentiasa mengikuti kisah-kisah Vampire dan cerita seram/epik.

sekian,

Sirna Salam